JJ VERTAALT is een persoonlijk en flexibel bureau voor vertaal- en tolkdiensten van het Nederlands of het Engels naar het Chinees en omgekeerd. JJ VERTAALT verdiept zich in uw wereld en zorgt ervoor dat uw boodschap overkomt zoals u dat wenst. Of het nu gaat om een schriftelijke vertaling of een tolkopdracht op locatie, JJ VERTAALT voert het accurate, efficiënt en met het juiste gevoel voor u uit.

京译舍 是一个工作方式灵活,个性化强的个人翻译工作室。专门执行荷兰文,中文和英文三种语言中任意语言组合的文本翻译和口译任务。京译舍将深入您的行业领域,为您的源信息寻求最理想的翻译效果。无论是文本翻译还是现场传译,京译舍都力求为您提供精准,高效并带有正确理念的目标语言转换。

JJ VERTAALT is a flexible and individual company that provides translation and interpretation services from Dutch or English to Chinese en vice versa. JJ VERTAALT shall delve into your practice to ascertain that your message is to be conveyed as required. Whether it is a text translation or an interpretation on site, it will be performed with accuracy, efficiency and the nuances you desire.

Wie

JJ VERTAALT is het bureau van Jing Jing Zhang. JJ (dʒeɪ dʒeɪ) is zowel de afkorting van mijn Chinese naam als mijn westerse roepnaam. Ik ben in Beijing geboren en woon sinds 2002 in Nederland.

Aan de Universiteit Leiden heb ik de bacheloropleiding Nederlandse Taal en Cultuur gevolgd. De jaren daarna heb ik bij verschillende internationale ondernemingen gewerkt. Hier kwam mijn talenkennis goed van pas. Een groot deel van mijn taken bestond uit het coördineren tussen partijen met uiteenlopende cultuurachtergronden, vertalen en tolken.                                                

Uit liefde voor literatuur heb ik in 2013 de masteropleiding Moderne Nederlandse Letterkunde gevolgd aan de Universiteit Leiden. In mei 2014 heb ik de opleiding Gerechtstolk in Strafzaken van het Instituut van Gerechtstolken & -Vertalers afgerond. Hiermee ben ik een beëdigde tolk geworden.