JJ VERTAALT is een persoonlijk en flexibel bureau voor vertaal- en tolkdiensten van het Nederlands of het Engels naar het Chinees en omgekeerd. JJ VERTAALT verdiept zich in uw wereld en zorgt ervoor dat uw boodschap overkomt zoals u dat wenst. Of het nu gaat om een schriftelijke vertaling of een tolkopdracht op locatie, JJ VERTAALT voert het accurate, efficiënt en met het juiste gevoel voor u uit.

京译舍 是一个工作方式灵活,个性化强的个人翻译工作室。专门执行荷兰文,中文和英文三种语言中任意语言组合的文本翻译和口译任务。京译舍将深入您的行业领域,为您的源信息寻求最理想的翻译效果。无论是文本翻译还是现场传译,京译舍都力求为您提供精准,高效并带有正确理念的目标语言转换。

JJ VERTAALT is a flexible and individual company that provides translation and interpretation services from Dutch or English to Chinese en vice versa. JJ VERTAALT shall delve into your practice to ascertain that your message is to be conveyed as required. Whether it is a text translation or an interpretation on site, it will be performed with accuracy, efficiency and the nuances you desire.

Vertalen

Voor een goede vertaling is het belangrijk dat een vertaler een uitstekende beheersing heeft van zowel de bron- als de doeltaal. Daarnaast is het belangrijk dat de vertaler zich verdiept in het onderwerp.

Bureau JJ VERTAALT verzorgt schriftelijke vertalingen in uiteenlopende specialismen. Uw tekst wordt daarbij op betrouwbare en persoonlijke wijze behandeld. JJ VERTAALT richt zich op de best mogelijke vertaling van marketing- of verkoopstukken, brochures, technische gebruiksaanwijzingen,  literatuur of zelfs persoonlijke correspondentie. Een vertaling van JJ VERTAALT is  nooit een ‘best guess’.

Een prijsopgave is onder andere afhankelijk van de talencombinatie, de aard van de tekst, de omvang en de gewenste levertijd van een vertaalproject.